Arriba a Santa Coloma el Festival 100% Girl Power

Dissabte 26 de març

La iniciativa impulsada per l’emissora feminista de ràdio Ciba On Air, ubicada a La CIBA, l’espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista, és una de les activitats destacades de les Jornades Feministes d’enguany.

En la seva tercera edició, el Festival 100% Girl Power de caràcter gratuït, arriba a la ciutat per recordar-nos la gran quantitat de projectes artístics professionals liderats per dones. Amb l’objectiu de reivindicar la presència de les dones en l’àmbit musical i visibilitzar el talent femení, on les dones de la música, des de producció, a la seguretat fins arribar al cartell,  seran les protagonistes.

Des de les 10.30 h fins a la mitjanit, diferents propostes artístiques protagonitzades per dones prendran l’escenari de La CIBA. Les actuacions musicals es combinaran amb projeccions de documentals, presentació de llibres i activitats per al públic infantil i familiar. 

Comptarem amb les actuacions musicals com Dj Siamiss per a públic infaltil, i Las Opinólogas, Bren, Suzanna, Jodie Cash, Amparo Sánchez de Amparanoia, i les artistes locals Paula Piñero, Mireia Inglés; a més a més la Magrana Curiosa oferirà activitats per al públic infantil-familiar. I, Amparo Sánchez (Amparanoia) presentarà el seu llibre, La Niña y el Lobo, amb el seu posterior col·loqui amb la periodista Consol Sáenz. També hi col·laboraran entitats i establiments colomencs, com Les Tannines i La Canyella.

Programa del festival 100% Girl Power

Inscripcions a https://grameticket.cat/

Organitza: La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.