Violeta Festival

El dissabte 3 de setembre celebrem el Violeta Festival.

Violeta, la dragona, torna a acompanyar-nos en aquesta segona edició del Festival infantil i familiar coeducatiu de la nostra ciutat i torna plena de màgia  i novetats.

En aquesta ocasió la CIBA s’estrena com un nou escenari de la Festa Major i Violeta omplirà els seus espais amb una oferta d’activitats, tallers i arts escèniques adaptades a  les diferents franges d’edat, que faran de La CIBA el cau de Violeta.

Podrem gaudir del Niu de Violeta, amb una proposta d’activitats adaptades per als més petits i petites, L’Atelier de la Màgia, un espai on descansar i gaudir en família  d’una amplia oferta de tallers on l’art, la creació i la sostenibilitat seràn protagonistes i el Teatre de la Lluna que ens oferirà espectacles de múltiples arts escèniques com pallasses, titelles, musica, circ i poesia.

El Violeta Festival inaugura també l’espai Violeta al carrer, on podrem gaudir d’una revisió del  “Tren de la Bruixa” i d’altres jocs de carrer que ens aproparan els valors de la coeducació, l’art i la sostenibilitat.

I el moment més esperat, l’arribada de Violeta a la nostra ciutat. Violeta volarà des de terres llunyanes per arribar al  Cercavila Violeta, en la que estarà acompanyada per altres dragones i dracs de la nostra ciutat i a la que esteu tots i totes convidades.

Totes les activitats són gratuïtes. Us hi podeu inscriure a www.grameticket.cat

Podeu consulteu el programa detallat fent clic aquí.