La CIBA SUMMER CAMP: una escola d’estiu per a trencar bretxes digitals i per una economia més verda, circular i feminista!

Us presentem una nova edició de l’escola d’estiu, La CIBA SUMMER CAMP, una oportunitat per a trobar-nos, formar-nos i compartir aprenentatges entorn dels valors que, com ara el feminisme i l'ecologia, ens uneixen i ens fan avançar cap a una ciutat millor i més sostenible. Aquesta nova edició amplia la proposta de tallers i activitats de l'any anterior i ofereix, a banda de la línia digital, una línia coeducativa i una línia verda.

Trencar la bretxa digital de gènere és un dels objectius prioritaris de La CIBA, amb la que organitzem un conjunt d’accions formatives i de promoció de l'ocupació de les dones en àmbits estratègics de l'economia, com són les noves tecnologies de les dades. En aquest sentit, La CIBA SUMMER CAMP ens proposa diversos tallers on les i els joves podran fer una aproximació al món digital i en clau familiar es podrà participar en activitats lúdiques emmarcades en l'àmbit de les noves tecnologies.

Aconseguir la igualtat real i efectiva és una tasca que passa per l'educació inclusiva, equitativa i de qualitat. D'una manera lúdica i accessible, La CIBA SUMMER CAMP oferirà una gran diversitat de propostes, com ara tallers de narració oral i espais de joc coeducatiu. Es tracta d'accions per arribar als i les infants, joves i a les persones adultes, la base imprescindible per trencar estereotips i lluitar per una educació inclusiva i no sexista.

Amb una clara idea de sostenibilitat, hem inclòs una línia verda en aquesta escola d'estiu 2022. El projecte de La CIBA ja incorpora un vessant d'economia circular i feminista, on la cura del medi ambient i la biodiversitat són elements claus. Així, la SUMMER CAMP farà un tastet de tallers per vincular a les persones participants en un model de societat i un estil de vida més sostenible.

En aquesta nova edició volem acostar-nos a tota ciutadania i, en especial, a les dones i les nenes, amb una proposta lúdica, feminista i innovadora. La programació s'adreça a diversos públics i se celebrarà a diferents horaris per tal d'arribar al màxim nombre de persones possible.

Us convido que vingueu a La CIBA SUMMER CAMP per poder gaudir plegades d'aquest espai formatiu, de transmissió de valors  i de trobada i germanor abans de les vacances!

Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet