Cartell del Violeta Festival

En el marc de la Festa Major de Santa Coloma La CIBA ha organitzat el Violeta Festival, un festival infantil i familiar coeducatiu, que tindrà lloc el dissabte 4 de setembre a l'escola Fray Luis de Leon.

Es tracta d’una jornada diürna amb tres torns d'assistència (matí, tarda i nit), on els més petits i les seves famílies podran gaudir de diferents activitats i espectacles, contacontes infantil i familiar, teatre, circ, tallers creatius i, com a cloenda, dos concerts amb molt protagonisme femení.

El primer concert anirà a càrrec de les KONKORDIA, un grup format per 7 veus de dones artistes i colomenques, que neix de la necessitat de conscienciar sobre la importància de la figura de la dona als escenaris i d’exaltar la lluita per un canvi social basat en la horitzontalitat, el feminisme i la diversitat.

Per finalitzar, la cantant, guitarrista i compositora MARIA LA BLANCO tancarà la jornada amb una proposta musical que representa una varietat d’influències musicals que transiten entre els ritmes llatins, la música mediterrània i el flamenc, amb pinzellades de bossa-nova o funky.

Per assistir a les activitats cal fer reserva prèvia al web de Grameticket

Enllaços relacionats