Skip to main content

Street Art

25N Street Art Acció

imatge decorativa de fons

En motiu dels actes per commemorar el 25N, Dia Internacional per a l’Eradicació de la Violència Masclista, des de La CIBA es va impulsar el projecte 25N Street Art Acció, en el qual van participar més de 1.000 alumnes de secundària de 14 centres educatius de la ciutat, juntament amb els artistes urbans MeLata.

Aquesta acció de sensibilització i prevenció de les violències masclistes va culminar amb la penjada de missatges enllaunats per carrers i places de la ciutat.

Després de l’acte de celebració del 25N, una part de les obres fetes per l’alumnat van quedar exposades a La CIBA, passeig de Llorenç Serra, 64, Santa Coloma de Gramenet; l’exposició es pot visitar de dilluns a divendres de 8 a 20 h. La resta de missatges es poden veure de forma presencial, passejant per la ciutat, o bé de forma virtual amb el mapa que a continuació us presentem.

L’art urbà es caracteritza per ser un art proper, reivindicatiu, lliure, transgressor, visual i, sobretot, efímer.
Així doncs, si decidiu fer la ruta per veure’ls, podeu trobar-vos que molts dels missatges que veureu al mapa ja no són al lloc on es van penjar; l’art urbà és així: apareix i desapareix i muta amb l’entorn. Però al cap i a la fi, els missatges enllaunats hauran complert la seva missió: compartir la veu del jovent de la nostra ciutat per plantar cara a les violències masclistes.