100% POWER GIRL - PROGRAMA

 

ACTIVITATS INFANTILS I FAMILIARS

Al llarg de tot el dia podreu gaudir de diverses propostes adreçades als i les més petites i les seves famílies.

 

De 10:30h a 13h

"FEMME MÚSICA”, un espai on els més petits i petites podran gaudir a través de l'experimentació dels instruments i alhora poder crear-ne un de sostenible.

A càrrec de La menudaCIBA

CANTEM, BALLEM I JUGUEM. NI CURSIS, NI SEXISTES, PERÒ TAMPOC AVORRIDES. REBELS I INCLUSIVES! Activitat MUSICAL FAMILIAR amb la Magrana Curiosa.

La música és molt present a les nostres vides. Totes les cançons donen un missatge. Escull cançons adequades, positives i coeducatives.

A càrrec de La Magrana Curiosa.

 

De 17h a 18:30h

“FEMME XAPES”, taller de creació de xapes sobre dones referents al món de la música, Aretha Franklin, Janis Joplin,  Whitney Houston, Amy Winehouse, Etta James, Madonna, Tina Turner, Cher, Nina Simone, Patti Smith, Gloria Gaynor, Lady Gaga, LP, Tracy Chapman, i moltes més!!

A càrrec de La menudaCIBA

  

De 10:30h a 15h i de 16:30h a 19h

LUDOTECA MUSICAL.

Als diferents espais de La Ciba hi comptarem amb activitats d’experimentació musical molt divertides i originals. Tindrem jocs musicals de fusta gegants, elements de percussió i una ludoteca musical.

Jugarem i experimentarem amb la música d’una manera lúdica i entretinguda!

A càrrec de Plus Arts

 

ACTUACIONS MUSICALS

De 12 a 15h.
VERMUT MUSICAL

12h. Dj HEL

L’artista ens convida a un recorregut per les propostes de grans dones de l’escena musical que van de la psicodèlia a l’electrònica, passant pel post-punk!

12:30h. LA MIRIAM

L’artista colomenca, Miriam García, ens presenta una proposta musical basada en versions i temes propis amb una varietat d’influències que transiten entre la música pop rock i indie.

12,45h. SONDELVENT

Grup de música mediterrània de santa coloma de gramenet que ens presenta la seva proposta musical alegre i festiva amb el sabor del flamenc i la fusió llatina.

13,30h. JACKIE REVLON

L’Artista bilbaïna, Patricia Pérez, porta 25 anys als escenaris cantant amb nombrosos músics del món del jazz i gravant amb reconeguts guitarristes brasilers. En aquesta ocasió ve amb el jove pianista “transatlàntic“, Gaston Gallardo. Al seu repertori podem trobar standards de jazz, blues o música brasilera .

14,30h. Dj HEL

L’artista ens convida a un recorregut per les propostes de grans dones de l’escena musical que van de la psicodèlia a l’electrònica, passant pel post-punk!

 

CONCERTS VESPRE

De 19h a 24h

19h. COVEN

El grup colomenc de música pop/rock, presentarà un espectacle basat en un repertori de versions de gran varietat musical amb temàtiques i missatges enfocats en l'apoderament de la dona. Les seves 4 cantants i els seus 4 músics porten una proposta musical que ens farà cantar, ballar i reivindicar aquesta lluita.

19:45h. ADA MOON

Ada Moon, compositora, cantant i productora nascuda a Múrcia i d'arrels catalanes,  es una artista multidisciplinar de gènere urbà amb grans influències d'Hip hop, Soul i Flamenc Fusió. Enguany presenta el seu nou àlbum “Misstyk Soul” amb lletres molt profundes on plasma el seu interès pels valors humans i el creixement personal. D’entre les seves  influències podem trobar artistes com  Nina Simone, Krs-One, Lauryn Hill, Funkadelic, fins a Triana o Raimundo Amador.

20:30h. LA QUEENCY

Nascuda a Terrassa, l’artista urbana La Queency, inicia la seva carrera l'abril de 2019 amb "Bajalo" influenciada pel trap i el reggaeton però amb un so molt personal. Les seves lletres són tan reivindicatives, com festives. Actualment presenta la seva primera mixtape Pussy Roig amb temes com "Aka Rip", "Posa't Rumantik" o "Costa Brava".

 21:15h. BOUTIN BLUES BAND

Banda local colomenca liderada per Cris Robles que ens presentarà un recorregut i reconeixement al blues dels seus inicis fins al blues rock dels setanta. Des d'Elmore James a ZZ Top són revisitats amb respecte, força energia. Nacho, Pedro i Ferran completen una banda que pretén fer de cada concert una festa.

22h. AURORA BELTRÁN

Aurora Beltrán neix el 26 d'agost de 1964 a Pamplona, encara que des de molt petita va viure en Potasas (Beriáin, Navarra). Sent nena pateix una malaltia que l'obliga a romandre moltes hores asseguda. Perquè el temps no se li faci tan llarg, el seu pare li regala una guitarra. I ja als seus 13 anys compon la seva primera cançó, “Muerte ven”, que gravarà en el seu primer disc amb la mítica banda Tahúres Zurdos. Amb una trajectòria personal i professional excepcional, Aurora Betrán ens oferirà un concert acústic molt especial.

23:15h. PEINGA RAYO Y LAS AEROMOZAS

Propulsores d'un surrealisme musical que combina colors i foscor, diversió a dolls i ràfegues de reflexió intel·ligent i amb salts des del present al futur més imprevisible i amb escales en els anys 80 més desenfadats. Amb influències d'Almodóvar i McNamara i ressons dels Paralisis Permanente inflamen  qualsevol pista de ball que es posi al seu abast.

 

ESPAI AGORA
De 17h a 18:30h

Amb la participació de les periodistes XESCA FORT, que ens parlarà sobre la presència del masclisme en les noves músiques urbanes, de PATRICIA GODES que presentarà la ponència “Herstoria de la música popular”, i ANABEL VÉLEZ, que ens presentarà el seu llibre, “L’ABC del Rock fet per dones”.

 

ESPAI FIRA
De 10:30h a 13h  i de 17h a 19h

Al llarg del dia disposarem d’un espai relacional amb diverses paradetes i propostes artístiques:

VEU ANIMAL

“Veu Animal” és una associació sense ànim de lucre fundada al 2004 per un grup de voluntaris amb l'objectiu de vetllar pels drets i les necessitats dels qui no tenen veu: els animal. Aquesta associació neix amb un instint protector envers els éssers més febles, per defensar-los i tornar-los la dignitat.

ASSOCIACIÓ DE DONES CA L’AURELIA

Un equip de professionals i voluntàries que lluiten des de 1998 contra la violència de gènere i les desigualtats socials. Un espai de creixement, d’alliberació, de compromís i solidaritat, on també ofereixen acompanyament integral per a la recuperació de les dones en situació de violències.

DRAP ART

Associació que promou l’art sostenible a través del reciclatge creatiu. Art i conscienciació social. Artistes , artesanes i dissenyadores evidencien amb les seves creacions com la bellesa de l’art pot anar de la mà de sostenibilitat.