#Competents

#COMPETENTS és el nom que porta la línia de formació en digitalització per l’ocupació de dones de Santa Coloma de Gramenet.

En els darrers anys el sector tecnològic està esdevenint motor econòmic i de transformació social. Des de La CIBA, mitjançant una política pública activa, apostem per un model innovador, que té per objectiu reduir la bretxa digital, afavorint no només l’accés a les noves tecnologies, sinó fomentant  la participació femenina en el disseny i el desenvolupament tecnològic.

El repte que tenim és posar el focus en la incorporació del talent de les dones i facilitar la seva incorporació al mercat laboral, en un sector econòmic emergent, que ofereix oportunitats d’ocupació.

Els dos programes de formació existents organitzats per La CIBA són:

Formació inclusiva en desenvolupament web. Programa innovador de sis mesos que ofereix formació gratuïta i intensiva  en el desenvolupament web Full Stack. La formació treballa els continguts i metodologies de treball més innovadors del sector i està dirigida a dones de Santa Coloma de Gramenet sense requisits d’edat, formació mínima ni coneixements tecnològics previs. Amb la col·laboració de Factoria F5. 

Fitxa del programa

Inscripcions: https://femcoders.factoriaf5.org/


Formació en Data Analyst for Managers (D4M). Aquesta formació busca, sobretot, ajudar a les participants a ser conscients del valor i les implicacions que suposa ser una organització data-driven i que adquireixin una capacitat i criteri per definir l'estratègia de dades i el model operatiu més adient a les necessitats de la seva empresa, combinant la visió de negoci amb la visió més tècnica. Amb la col·laboració d'Aula Magna.

Fitxa del programa

Inscripcions: https://femcoders.factoriaf5.org/