Coeducació

dones.gencat.cat/web/.content/03_serveis/docs/publicacions_eines10.pdf

Guia editada per la Generalitat de Catalunya i el Institut Català de les Dones, per incloure la coeducació a la totalitat del projecte dels centre educatius. 

 

Web de l’Associació per la transformació educativa amb perspectiva de gènere. Conté Recursos per la coeducació: llibres, contes infantils, articles, material didàctic i vídeos.

 

Web de la cooperativa Filalagulla, professionals en acompanyament a la coeducació. Conté Recursos educatius sobre els següents temes: igualtat de gènere i prevenció de la violència; coeducació; coeducació i esport; contes, jocs i joguines no sexistes; cultura de pau i perspectiva positiva del conflicte; masculinitats; educació afectiva i sexual; diversitat afectiva i sexual; prevenció del bullying i de la discriminació; diversitat cultural i educació; grups de mestres i professorat; educació en el lleure; educació i pares i mares; educació pel consum. 

 

Projecte Empatitzem

  

La guia ‘Desaprenent’ pretén ser una eina de suport per al professorat de secundària de cara a incorporar la coeducació a les seves aules. Autoría: Candela SCCL, Districte de l'Eixample, Coeducacció SCCL. Il·lustracions de Maria Romero Garcia.