DATA FEMINISM 2023

Feu clic aquí per descarregar-vos el programa en pdf.

El pròxim 14 d’abril tindran lloc les III Jornades Internacionals Data Feminism que organitzem des de LaCIBA_WomenDataLab amb l’objectiu de divulgar i potenciar les tecnologies data pels drets de les dones i els principals reptes de l'agenda feminista entorn de l'evolució d'aquestes tecnologies.

 

Convoquem les III Jornades Internacionals Data Feminism amb la finalitat de reunir a dones referents en la construcció feminista de les tecnologies data per a compartir i divulgar coneixements sobre aquestes com a activitat anual LaCIBA_WomenDataLab, projecte dedicat a crear informes digitals a partir de les dades obertes i  divulgar les tecnologies de dades orientades als drets de les dones.

 

Des de LaCIBA_WomenDataLab amb aquestes terceres jornades Data Feminist volem contribuir a definir i promoure l’Agenda de Polítiques Feministes sobre les tecnologies de dades (Feminism Data Tech), desde l'òptica que resulta imprescindible disposar de dades per aconseguir els drets de les dones i la igualtat d'oportunitat efectiva. A més, en aquesta tercera edició hem incorporat la temàtica de les dades generades per la ciutadania (citizen generated data) en una de les taules de debat. 

 

No t’ho pots perdre!!