imatge decorativa cancelació acte

Presentació del calendari de les dones

ACTE CANCEL·LAT

Donada la situació actual de brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 i en la línia de les mesures establertes per a la seva contenció, us comuniquem que, malauradament, hem de suspendre l’acte de presentació del Calendari de les Dones 2022, previst pel proper 27 de gener a La CIBA.

No obstant això, per tal de donar valor i visibilitat a totes les dones protagonistes del Calendari, en breu farem difusió d’un audiovisual que recollirà aquest reconeixement i agraïment a totes elles. Però, sens dubte, el millor gest cap a elles i cap a la seva feina essencial és continuar sent molt curoses i curosos amb les mesures vigents en matèria de salut pública.

Tal com estava previst, els exemplars del Calendari es podran recollir a La CIBA a partir del divendres 28 de gener, de dilluns a divendres en horari de 8 a 20h.

Us agraïm la vostra comprensió,

Dona't veu

Taller de teatre documental

Us presentem una nova activitat DONA’T VEU un taller de teatre documental que tindrà lloc tots els dilluns, de gener a juny de 2022.

Es tracta d'un projecte de teatre, un espai d’apoderament, d’escolta i de reconeixement de les dones de Santa Coloma. Mitjançant un treball creatiu que posarà de manifest la identitat pròpia i col·lectiva. La conductora del taller és la Queralt Riera, una reconeguda dramaturga.

Sessions presencials a La CIBA, els dilluns de 18 a 19.30 h

Inscripcions a grameticket.cat

Organitzat per La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Á(r)mate

Vols tenir un major coneixement del passat i del present de les dones? Tens interès per compartir experiències, reflexions i vivències?

Si t’interessa compartir temes com la sexualitat, la pressió estètica, la maternitat , la violència masclista, o el treball i les cures, La CIBA t’ofereix aquest espai de comunitat, vincle social i aprenentatge feminista.

L’ objectiu del grup és engrandir el teixit feminista de la ciutat i oferir un marc teòric i conceptual feminista, de la mà de les pròpies vivències, que seran les que aniran marcant la guia del contingut teòric.

Un cercle de dones on dotar-nos d’eines (armarnos) i crear sororitat (amarnos).

El taller tindrà lloc l'últim dimarts de cada mes, presencialment a La CIBA, de 18 a 20 h. S'iniciarà el 29 de març. 

Inscripcions a  https://grameticket.cat/   

Organitza La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.   

Jornada violències masclistes

Jornada professional

Per a un model feminista de prevenció, atenció, recuperació i preparació de les violències masclistes

Jornada professional entorn un model feminista de prevenció envers les violències masclistes. L’equip de La CIBA i diverses professionals destacades en la matèria, us oferiran una visió d'aquest nou paradigma integral d’acompanyament a les dones basat en el reconeixement, el bon tracte, la resiliència i la reparació de totes les manifestacions de la violència  masclista.

Les inscripcions s'obriran a principi del 2022.

Organitza La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Cercle de dones

Cercle de dones

Des de temps ancestrals els cercles de dones han sigut una font de saviesa, salut i energia. En aquest espai podreu connectar amb les pròpies experiències amb  acompanyament grupal e intercanviar vivències que ens afecten directament com a dones. Un espai on podreu col·locar·vos en el vostre propi centre, escoltant, compartint i sanant, a càrrec de Raíz Violeta.

Tots els dimarts, sessions presencials a La CIBA, de 19 a 21 h.

Aforament limitat amb inscripció prèvia a raizvioletabcn@gmail.com

Organitza Raíz Violeta i La CIBA. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Exposició 25N StreetArt

Ja podeu visitar a La CIBA aquesta exposició, fruit del treball fet pels instituts de Santa Coloma. Les obres han estat realitzades per l’alumnat de 13 instituts de la ciutat que van participar en aquest programa coeducatiu d’art urbà, enmarcat en el programa d’activitats del 25 N, Dia Internacional per l’erradicació de la violència masclista.

Del projecte van sorgir més de 200 missatges enllaunats envers la violència masclista, i una part d'aquests missatges són els que podreu veure al nostre espai. Els artistes @melata han acompanyat l’alumnat en tot el procés creatiu.

L'exposició es podrà visitar fins al juny de 2022, de 8 a 20 h, de dilluns a divendres.

Organitza La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Exposició Santa Coloma Violeta: la força de les dones

Exposició del recorregut del moviment associatiu de dones de Santa Coloma de Gramenet, amb motiu de la celebració dels 25 anys de la creació de la Coordinadora d’Associacions de Dones de la ciutat. Descobrireu una ciutat on les dones han estat protagonistes de les lluites per aconseguir drets i millorar el seu entorn. 

L'exposició es podrà visitar a partir del 17 de gener, de 8 a 20 h, de dilluns a divendres, a La CIBA.

Organitzada per La CIBA i La Coordinadora d’Associacions de Dones de Santa Coloma de Gramenet.

Exposició fotogràfica Mirades amb veu

Exposició fotogràfica del 2n Concurs de Fotografia per la Sensibilització envers les violències masclistes

Mirades amb veu és la segona edició d'un concurs fotogràfic organitzat per Metges del Món Catalunya i Metges del Món El Salvador, adreçat a dones titulars de drets que hagin participat en programes formatius d'apoderament, a Catalunya.

La temàtica d'enguany, “Per una vida sense violències”, té l’objectiu de crear uns espais de participació i reflexió mitjançant l’expressió fotogràfica. 

L'exposició es podrà visitar fins al gener de 2022.

Organitza Metges del Món Catalunya amb la col·laboració de La CIBA. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.