Durant tot el mes de març

Jornades feministes 2021

#TripleCheck_8M

Activitat virtual

La Xarxa de Valors us presentem una nova versió del Triple Check. Una campanya de sensibilització que busca conscienciar de la importància de contrastar la informació que ens arriba a través de les pantalles, per evitar els falsos rumors.

La campanya amb els tres personatges (Pinotxo, Monstre i Sòcrates) afavoreix la importància de reflexionar davant dels tòpics, prejudicis i estereotips que de vegades utilitzem per comunicar-nos i que poden fer mal a algunes persones.

L’objectiu és reflexionar, capgirar i actuar davant algunes informacions que ens arriben a través de les xarxes socials i compartir l’estratègia del Triple Filtre de Sòcrates com a fil conductor (veracitat, bondat, utilitat).

Organitza: Xarxa de Valors. Servei de Convivència, Desenvolupament Comunitari i Civisme. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Col•labora: La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

MOSTRA VIRTUAL FOTOGRÀFICA FUSION PHOTO

Activitat virtual

Exposició fotogràfica dedicada al retrat de dones en la seva força i riquesa intercultural. Projecte social impulsat per Obra Social "la Caixa".

Hi participen les fotògrafes colomenques María Lorenzo Real i Finda Sonsiama i el fotògraf colomenc Andreu Fernández.

Enllaç de l’exposició

 

Organitza: Associació Open Art

 

 

PRESENTACIÓ DELS VÍDEOS: "L’ART D’ALLETAR, ERRADICANT VIOLÈNCIES DES DE LA MATRIU"

Activitat virtual

Els 9 països que formen part de la Xarxa Internacional Tetarte, posen en marxa Tetarte 9, sota el lema "El arte de amamantar, erradicando violencias desde la matriz". Enguany no ha estat possible fer una trobada presencial, però s’ha portat a terme una convocatòria per participar amb fotografies pròpies alletant, amb les quals s’han elaborat las uns vídeos que es presentaran al mes de març, en el marc del 8M, i una exposició a l’octubre, en el context de la Setmana Internacional de l’Alletament Matern.

Més informació: als perfils de Tetarte Santa Coloma en Instagram i Facebook o escrivint a tetarte.santacolomadegramenet@gmail.com.

Organitza: Tetarte Santa Coloma de Gramenet