Jornades internacionals - Dissentir per a ser lliures

Dissabte, 20 de febrer

10h. EL CONTINUM DE LES VIOLÈNCIES SEXUALS EN LA VIDA DE LES DONES, LES NENES I ELS NENS.

CIB_OBSERVATORI. Presentació Informe sobre el impacte de les violències sexuals en la vida de les dones i les nenes,  a càrrec de Graciela Atencio, directora de Feminicidio.net, Lourdes Muñoz, directora d’Iniciativa Barcelona Open Data i Silvia Migueiz, directora de LA CIBA, Espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista.

 

11h. TRAUMA I REPARACIÓ

  • “La petjada psicològica de la violència sexual”, a càrrec de Laura Redondo Gutiérrez, psicòloga jurídica i forense. Docent e Investigadora. Doctoranda en Violència Sexual.
  •  “La psicoteràpia d’equitat feminista per als malestars i traumes de les dones”,  a càrrec de Pilar Pascual Pastor, psicòloga especialista en violència de gènere. Coordinadora de “Mujeres para la Salud” y coautora del manual “La salud mental de las mujeres: la Psicoterapia de Equidad Feminista”.

 

12,30h. Pausa Cafè

 

13h. LA CIBA_PROPOSTES

Un model feminista d’abordatge de les violències sexuals

Conferència de tancament de les Jornades, a càrrec de Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i Maribel Cárdenas, directora de polítiques d’igualtat de l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Tancament de les jornades