Á(r)mate

Vols tenir un major coneixement del passat i del present de les dones? Tens interès per compartir experiències, reflexions i vivències?

Si t’interessa compartir temes com la sexualitat, la pressió estètica, la maternitat , la violència masclista, o el treball i les cures, La CIBA t’ofereix aquest espai de comunitat, vincle social i aprenentatge feminista.

L’ objectiu del grup és engrandir el teixit feminista de la ciutat i oferir un marc teòric i conceptual feminista, de la mà de les pròpies vivències, que seran les que aniran marcant la guia del contingut teòric.

Un cercle de dones on dotar-nos d’eines (armarnos) i crear sororitat (amarnos).

El taller començarà el 29 de març i  tindrà lloc l'últim dimarts de cada mes, presencialment a La CIBA, de 18 a 20 h. 

Inscripcions a  https://grameticket.cat/   

Organitza La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.   

Cercle de dones

Cercle de dones

Des de temps ancestrals els cercles de dones han sigut una font de saviesa, salut i energia. En aquest espai podreu connectar amb les pròpies experiències amb  acompanyament grupal e intercanviar vivències que ens afecten directament com a dones. Un espai on podreu col·locar·vos en el vostre propi centre, escoltant, compartint i sanant, a càrrec de Raíz Violeta.

Tots els dimarts, sessions presencials a La CIBA, de 19 a 21 h. Les sessions de febrer seran els dimarts 1, 8, 15 i 22.

Aforament limitat amb inscripció prèvia a raizvioletabcn@gmail.com

Organitza Raíz Violeta i La CIBA. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

La melodia del meu cos

Taller corporal integratiu

Taller amb periodicitat quinzenal, fins al juny. Les sessions seran presencials, a La CIBA, de 17.30 a 19 h. 

El punt de partida d’aquest taller és l’experiència corporal com a element central des del qual abordar les emocions. Treballar des de i amb el cos, a partir del que passa en ell, aprenent a descodificar i entendre els missatges que ens envia. Entenent el propi cos com a canal per accedir a la gestió de les emocions, saber reconèixer-les i anomenar-les. Expressant, a través del moviment, els bloquejos, les tensions, els sentiments d'impotència, ràbia i tristesa. A càrrec de Daniela Conte (@dadaconte). El taller està adreçat a dones adultes.

Inscripcions a https://grameticket.cat/

Organitza La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista.

Juntes som invenCIBAS

Espai feminista de trobada i autocura

Espai de trobada, els dijous, en sessions quinzenals. Les sessions seran presencials, a La CIBA, de 17 a 19 h. El taller finalitzarà al juny.

Juntes som invenCIBAS és un espai feminista de confiança per empoderar-nos entre joves en els temes que ens importen: autoestima, relacions, conflictes, habilitats emocionals, sexualitat, família, amistat, autodefensa, violències masclistes... Per sentir-nos més bé amb nosaltres i amb les nostres relacions. Per viure com volem, i ser protagonistes de les nostres vides! 

Si hi vols participar escriu-nos a cirdjove@gramenet.cat o pel whatsapp al 693 55 20 24.

Organitza La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

#COMPETENTS

Programa d'innovació i formació per l'ocupació de dones

El dijous 3 de març, de 10 a 12.30 h, a La CIBA, tindrà lloc aquesta jornada de treball adreçada a professionals, en la què es presentaran els projectes pilots impulsats per La CIBA, Hub d’innovació per l’ocupació de les dones.

La presentació de la jornada anirà a càrrec de Núria Parlon Gil, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet. Moderació a càrrec de Maribel Càrdenas directora de Polítiques d’Igualtat de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Programa

Inscripcions

Si vols conèixer més sobre el programa #COMPETENTS fes cli aquí.

Organitza La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Exposició 25N StreetArt

Ja podeu visitar a La CIBA aquesta exposició, fruit del treball fet pels instituts de Santa Coloma. Les obres han estat realitzades per l’alumnat de 13 instituts de la ciutat que van participar en aquest programa coeducatiu d’art urbà, enmarcat en el programa d’activitats del 25 N, Dia Internacional per l’erradicació de la violència masclista.

Del projecte van sorgir més de 200 missatges enllaunats envers la violència masclista, i una part d'aquests missatges són els que podreu veure al nostre espai. Els artistes @melata han acompanyat l’alumnat en tot el procés creatiu.

L'exposició es podrà visitar fins al juny, de 8 a 20 h, de dilluns a divendres.

Organitza La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Exposició Santa Coloma Violeta: la força de les dones

Exposició del recorregut del moviment associatiu de dones de Santa Coloma de Gramenet, amb motiu de la celebració dels 25 anys de la creació de la Coordinadora d’Associacions de Dones de la ciutat. Descobrireu una ciutat on les dones han estat protagonistes de les lluites per aconseguir drets i millorar el seu entorn. 

L'exposició es podrà visitar fins al juny, de 8 a 20 h, de dilluns a divendres, a La CIBA.

Organitzada per La CIBA i La Coordinadora d’Associacions de Dones de Santa Coloma de Gramenet.