Programa d'activitats de juny

Feu clic aquí per descarregar-vos el programa en pdf.

Espai de joc lliure coeducatiu

El divendres 3 i 17 de juny continuem amb aquesta proposta de joc lliure coeducatiu, en sessions quinzenals, els divendres. 

Us proposem un espai de joc lliure coeducatiu i sostenible, adreçat famílies. Sessions presencials, a La CIBA, de 17 a 19 h.

Inscripcions a https://grameticket.cat/

Imparteix el taller: La Magrana Curiosa.

Organitza La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista. 

Á(r)mate

El taller tindrà lloc l'últim dimarts de cada mes, presencialment a La CIBA, de 18 a 20 h. La sessió de juny serà el 28.

Vols tenir un major coneixement del passat i del present de les dones? Tens interès per compartir experiències, reflexions i vivències?

Si t’interessa compartir temes com la sexualitat, la pressió estètica, la maternitat , la violència masclista, o el treball i les cures, La CIBA t’ofereix aquest espai de comunitat, vincle social i aprenentatge feminista.

L’ objectiu del grup és engrandir el teixit feminista de la ciutat i oferir un marc teòric i conceptual feminista, de la mà de les pròpies vivències, que seran les que aniran marcant la guia del contingut teòric.

Un cercle de dones on dotar-nos d’eines (armarnos) i crear sororitat (amarnos).

Si hi estàs interessada envia’ns un correu electrònic a lacibainfo@gramenet.cat, indicant el teu nom complert, data de naixement, DNI i telèfon de contacte.

Imparteix el taller: Elena Sorribes i Lucía Toba.

 

Organitza: La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista.

 

 

Juntes som invenCIBAS

Espai feminista de trobada i autocura

Espai de trobada, els dijous, en sessions quinzenals. Les sessions seran presencials, a La CIBA, de 17 a 19 h. El taller finalitzarà al juny. Les sessions de juny tindran lloc els dies 2 i 30 de juny.

Juntes som invenCIBAS és un espai feminista de confiança per empoderar-nos entre joves en els temes que ens importen: autoestima, relacions, conflictes, habilitats emocionals, sexualitat, família, amistat, autodefensa, violències masclistes... Per sentir-nos més bé amb nosaltres i amb les nostres relacions. Per viure com volem, i ser protagonistes de les nostres vides! 

Si hi vols participar escriu-nos a cirdjove@gramenet.cat o pel whatsapp al 693 55 20 24.

Organitza: La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista. 

Què volen els homes que compren sexe?

Curs en línia gratuït

Inscripcions obertes fins al 10 de juny

A aquest espai formatiu, analitzarem i reflexionarem envers la tolerància social, la invisibilització i la romantització del comprador de sexe i coneixerem els estudis més recents al voltant de la demanda de prostitució.

Curs gratuït. Més informació i inscripcions https://geoviolenciasexual.com/curso-online-gratis-hombres/

Organitza l’Escola Internacional Abolicionista amb la col·laboració del Campus CIBA, La CIBA. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Abolicionisme per a principiants

Curs en línia gratuït

Inscripcions obertes fins al 10 de juny

L’objectiu del curs és identificar les ideologies associades a les concepcions de la prostitució, i alhora analitzar els mites al voltant de les polítiques abolicionistes i conèixer l’experiència de la Llei francesa abolicionista del 2016. Tanmateix, al curs coneixerem testimonis de dones supervivents del sistema prostitucional, que ens permetran aprofundir i contextualitzar la prostitució, com a forma de violència sexual cap a les dones.

Curs gratuït. Més informació i inscripcions https://geoviolenciasexual.com/curso-online-gratis-abolicionismo/

Organitza l’Escola Internacional Abolicionista amb la col·laboració del Campus CIBA, La CIBA. Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Exposició Santa Coloma Violeta: la força de les dones

Exposició del recorregut del moviment associatiu de dones de Santa Coloma de Gramenet, amb motiu de la celebració dels 25 anys de la creació de la Coordinadora d’Associacions de Dones de la ciutat. Descobrireu una ciutat on les dones han estat protagonistes de les lluites per aconseguir drets i millorar el seu entorn. 

L'exposició es podrà visitar fins al juny, de 8 a 20 h, de dilluns a divendres, a La CIBA.

Organitzada per La CIBA i La Coordinadora d’Associacions de Dones de Santa Coloma de Gramenet.

Exposició 25N StreetArt

Ja podeu visitar a La CIBA aquesta exposició, fruit del treball fet pels instituts de Santa Coloma. Les obres han estat realitzades per l’alumnat de 13 instituts de la ciutat que van participar en aquest programa coeducatiu d’art urbà, enmarcat en el programa d’activitats del 25 N, Dia Internacional per l’erradicació de la violència masclista.

Del projecte van sorgir més de 200 missatges enllaunats envers la violència masclista, i una part d'aquests missatges són els que podreu veure al nostre espai. Els artistes @melata han acompanyat l’alumnat en tot el procés creatiu.

L'exposició es podrà visitar fins al juny, de 8 a 21.30 h, de dilluns a divendres.

Organitza: La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista.