Imatge gràfica
Cliqueu a l'imatge per accedir al programa en format PDF

Aquesta iniciativa, impulsada per La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista i la Xarxa de Biblioteques de la ciutat, ens permetrà conèixer alguns dels llibres fonamentals de la història del feminisme, obres que han marcat un punt d’inflexió en el debat i la pràctica política feminista.

Una ocasió per aprofundir en l’obra de les pensadores clau i conèixer el seu llegat, des dels orígens fins a l’actualitat. Perquè el feminisme, en el seu vincle indissociable de moviment social i de teoria política, té una fecunda genealogia que travessa els darrers tres-cents anys de la història de la humanitat.

Metodologia

Lectura prèvia de les obres de referència que seran comentades a la trobada mensual, on la conductora contextualitzarà les autores i les seves aportacions. Tindrem així l’oportunitat de reflexionar conjuntament sobre el contingut dels textos, l’impacte que van tenir en el seu context històric i com van marcar les vindicacions i l’agenda feminista.

El Centre de Documentació de La CIBA, així com les  Biblioteques de la ciutat, oferiran, en servei de préstec, les obres seleccionades.

El format de les sessions combinarà la presencialitat, de manera itinerant a les diferents biblioteques de Santa Coloma i a La CIBA, i la reproducció en línia, per participar-hi des de casa i facilitar així l’assistència de totes les persones interessades.

Aforament limitat. Inscripció prèvia a: lacibainfo@gramenet.cat