Història de l’abolicionisme de la prostitució. 7 de juny

Del naixement d’un moviment internacional a la legislació abolicionista del segle XXI

imatge decorativa curs online

Al curs “Història de l’abolicionisme de la prostitució. Del naixement d’un moviment internacional a la legislació abolicionista del segle XXI”  analitzarem la història de més de 150 anys d'abolicionisme, les causes que ’l van originar, els fites que es van aconseguir, els mites que encara avui pretenen desbancar-ho i la fractura que es va produir dins del moviment feminista, envers  l'abolició de la prostitució.

Ha sigut i és l'abolicionisme  la resposta necessària davant  la històrica explotació sexual de dones i nenes en el mercat global de la prostitució?

El curs serà impartit per Marta Torres, jurista especialitzada en drets humans amb perspectiva de gènere, Màster en Dret Internacional Públic per la Universitat de la Sorbona i en Estudis Interdisciplinaris de Gènere per la Universitat Autònoma de Madrid.

Com a metodologia del curs es compartiran quatre vídeos  de classes impartides per la coordinadora, es recomanaran lectures i es proposarà un exercici, a l’hora que hi haurà fòrums de debat per a generar  espais de reflexió conjunta.

La durada del seminari serà del 7 de juny a l'1 de juliol, està dirigit a totes les persones interessades en la defensa dels drets humans  i es lliuraran certificats de participació.

Per sol·licitar beca envieu un correu a: lacibainfo@gramenet.cat

Més info/inscripcions: https://geoviolenciasexual.com/curso-online-historia-del-abolicionismo/


L’anàlisi del sistema prostitucional a Espanya. 8 de juny

imatge decorativa

Al seminari on line gratuït “L’anàlisi del sistema prostitucional a Espanya” es presentarà  “l’Estudi envers la prostitució, la trata i l’explotació sexual a les Illes Balears, 2020” , a càrrec de Lluís Ballester, professor de la Universitat de les Illes Balears (UIB), doctor en sociologia i treballador social i Susana Ortega, treballadora social, docent i mediadora familiar.

El seminari tindrà lloc el  8 de juny de 18h a 20h. i es farà entrega de certificat de participació a les persones inscrites prèviament. La sessió formativa també serà gravada per totes aquelles persones que la vulguin visualitzar en format diferit i també es retransmetrà en directe de forma simultània al webinar.

Inscripcions: https://register.gotowebinar.com/register/845473179844071693


Cap a un activisme global per l'abolició de la prostitució. Reptes i estratègies

Seminari internacional en línia en el marc del 8 de Març de 2021

Seminari internacional

Divendres 5 i Dissabte 6 de Març de 2021, de 17:00h a 20:30h (hora central europea)

Inscripcions: https://cutt.ly/MlcpoTF

SEMINARI GRATUÏT AMB CERTIFICAT 

Inauguració en xarxes socials i en La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista.

A més de l'Ajuntament de Santa Coloma, la Ciba i 'Escola Abolicionista Internacional organitzen: